Ditte Clemen
Cart 0
 
 
 
_E4A0416.jpg
 

Hjertelig velkommen

Her er rum til hele dig og støtte til at folde de sider ud, som du måske har gemt væk. Jeg ved, at du har muligheden for at leve et meningsfyldt liv. Jeg ved også, at gamle psykiske sår kan spænde ben for, at du lever det fuldt og helt. Derfor har jeg i mange år støttet mennesker i at heale og finde ind til, hvad der er vigtigt for dem. Når vi bliver bevidste om os selv og tør udfolde vores sande jeg, flyder livsglæden, nærværet og kærligheden nemlig helt naturligt.

At finde ind til det meningsfulde kræver nærvær, viljestyrke og mod, men mange af os har så travlt med at handle på udefrakommende krav og forventninger, at vi glemmer at stoppe op og mærke efter. Det rum for bevidstgørelse støtter jeg dig i at skabe, så du kan komme ud af konstant gøren og ind i en naturlig tilstand af væren. Når roen sænker sig, kan du mærke krop, sind og sjæl på ny og tydeligere se, hvordan du kan forløse de blokeringer, der holder dig tilbage. Ansvaret for at skabe et meningsfyldt liv er dit, men vi kan alle få brug for lidt ekstra støtte på den livslange rejse, som selvudvikling er. Særligt hvis livskriser som tab, sorg og stress er udgangspunktet for et ønske om forandring.

Hjertet i mit arbejde er den transformerende og healende samtale, som kan støtte dig i at finde hjem i en sandere selvfortælling, der gør det muligt at leve i overensstemmelse med din dybeste livsvisdom. Men alle mennesker har forskellige behov i terapien, og derfor er ingen sessioner eller forløb ens. Det handler om dig og dit liv. Derfor vælger jeg terapeutiske metoder og teknikker ud fra dine unikke udfordringer og kombinerer coaching, kognitiv terapi, narrativ psykologi og mindfulness på forskellig vis i sorgterapi og livsvejledning.

De seneste år jeg været draget af energiarbejde og fordybet mig i det gennem yoga og healing, hvor sansningerne af energi er en betydningsfuld faktor. Derfor er bevægelse og berøring langsomt blevet en fast del af min egen praksis og sniger sig også ind i mine sessioner. Før vi kan heale helt må krop, sind og sjæl nemlig arbejde sammen. Det sker altid i et tillidsfuldt og nærværende rum, hvor intet er rigtigt eller forkert, og der er plads til hele dig.

Nedenfor kan du læse mere om, hvordan andre har oplevet mine sessioner og undervisning, og om min egen livsrejse og uddannelsesbaggrund.

Tak fordi netop du har fundet vej herind. Jeg glæder mig til at møde dig.

/ Ditte

 
 
 
 
_E4A0435.jpg
Jeg har længtes efter et rum, hvor man kan dele det, vi kan her - uden at føle sig forkert. Ditte er super engageret og inspirerende, og jeg bliver klogere på mig selv.
 
Ditte får mig til at føle mig forstået og støttet og samtidig lokket til at selv at ville træde ud på det dybe vand og udfordre mine egne begrænsninger. Helt konkret har Ditte en unik evne til at lytte intenst og udpege nøgleord, som dækker over dybere ting i mig og mine mønstre, og holde rammen for samtalen på kærlig og fast vis.
 
 
Du aner ikke hvor stor en betydning det har haft for mig! Jeg havde mistet troen på mig selv, men nu er jeg kommet ind på mit drømmestudie, og det der med at finde kærligheden igen - det er sket. Selvom jeg havde svært ved at smide mistilliden i starten. Du formået at give mig nogle helt grundlæggende redskaber til at skabe en god tilværelse for mig selv.
 
Jeg går fra Dittes yogaklasser med en følelse af at have arbejdet kroppen igennem og have mig selv med. Og med en følelse af fællesskab og forbundethed. What a joy! What a treat!
 
 
 
_E4A0390.jpg

Erfaringer

Det rigtig valg af terapeut om kemi, og jeg går personligt ikke op i certificeringer og titler. Det vigtigste er, at du har tillid til mig og føler dig tryg ved at åbne op om dine udfordringer, længsler og drømme. Alligevel vil du måske gerne vide lidt mere om min baggrund.

Jeg har altid været nysgerrig og troede i mange år, at lykken ville være at arbejde som journalist, så jeg kunne stille spørgsmål uden andres undren. Men da jeg i 2010 blev færdig som journalist fra Syddansk Universitet og Berlingske, vidste jeg godt, at mine spørgsmål ofte stak dybere og handlede om mere end blot en god overskrift. Jeg ville se alle aspekt af mennesket frem for ikke kun én vinkel og søgte nye veje. De førte mig til en lang række kurser inden for blandt andet psykoterapi, mindfulness og clairvoyance.

Frem til 2016 arbejdede jeg som socialentreprenør og brugte formidlingen som en indgangsvinkel til at arbejde med udsatte unge blandt andet som konsulent, underviser og projektleder hos SPUK. Jeg har også undervist pædagog- og lærerstuderende i at projektledelse og organisering på UCC og har siden 2015 været tilknyttet Dansk Studie Center som højskolelærer og underviser i faget kommunikation og personlig udvikling.

Siden 2016 har jeg arbejdet som livsvejleder og terapeut og har blandt andet hjulpet mennesker med sorg, angst, stress, depression, lavt selvværd og store drømme. Altid i et nærværende og kærligt rum, hvor jeg selvfølgelig værner om min tavshedspligt. Jeg anvender en bred vifte af metoder og kombinerer elementer fra coaching, psykoterapi, healing, mindfulness, mentaltræning og traumeforløsning.

I 2018 udgav jeg bogen Vis mig dine tårer - til dig, der har mistet far eller mor, som er min personlige historie om at miste min far som niårig og professionelle perspektiver på sorgarbejdet.

 

Uddannelser: