Filtering by: Workshop

Yolates & Havbad
May
26
2:00 PM14:00

Yolates & Havbad

Workshop: yolates og havbad på Bellevue Strand

Det er et kærligt energiboost til krop og sjæl, når jeg guider dig igennem 2 ½ times hjerteåbnende dansende yogapraktisk på stranden og slutter af med et skønt havbad. Yolates kombinerer styrkende og balancerende yoga med nydelsesfuld dans og elementer fra pilates, mindfulness og energiarbejde. Øvelserne møder dig, hvor du er på en funktionel og omsorgsfuld måde, som støtter dig i at lytte til din krop og møde dig selv på et dybere plan. Du får både tonet musklerne fra tå til top, blødgjort bindevævet og øget blodcirkulationen i kroppen – ikke mindst med den afsluttende tur i bølgerne.

På workshoppen vil jeg forkæle dine sanser med dufte, lyde og blide berøringer. min tilgang til yoga er tæt forbundet med Traditionel Kinesisk Medicin og bygger på en forståelse af vores krop som et stort energisystem, som også har forbindelse til sind og sjæl. Derfor guider jeg ikke kun fysiske bevægelser, men også psykiske og sjælelige og inspirerer dig til at læne dig ind i den ældgamle visdom for at leve i naturlig balance med dine indre og klodens ydre rytmer. Intentionen er, at du forlader workshoppen forynget, fri fra negative energi og fyldt af indre ro go glæde. 

PRAKTISK:

Tid: Søndag den 19. Maj 2019, kl. 14.00-16.30
Sted: Bellevue Strand
Pris: 460 kr. inkl. økologisk ingefærshot, te og snacksView Event →
Workshop: Sorg i krop, sind og sjæl
Jan
15
7:00 PM19:00

Workshop: Sorg i krop, sind og sjæl

  • Dag Hammarskjölds Allé København, 2100 Denmark (map)
  • Google Calendar ICS

- min personlige fortælling om at miste min far som barn og professionelle perspektiver på, hvordan vi rummer og lever med sorg

Hvad betyder det for et barns udvikling af miste et familiemedlem? Hvordan lærer vi at rumme og leve med sorg? Og hvad kan pårørende og professionelle gør for at støtte? De spørgsmål er omdrejningspunktet denne aften. Foredraget tager udgangspunkt i min egen oplevelse af at miste min far som niårig og med ham tilliden til verden og de mennesker, der var tættest på mig. Sorgen blev mødt med tavshed, og derfor blev den en central del af min selvfortælling.

Det har taget mig mange år og forskellige tilgange til sorgarbejdet at lære at rumme og leve med sorgen, for den vil altid være en del af mig. I dag støtter jeg andre i at rumme og leve med deres sorg, og i april 2018 udgav jeg bogen Vis mig dine tårer – til dig, der har mistet far eller mor, hvori hun deler sin egen historie og kommer med perspektiver på sorgarbejdet i dialog med psykolog Jes Dige, spirituelvejleder Pernille Mouritsen og kropsterapeut Kristoffer Glavind Kjær. Bogens væsentligste pointer indgår i foredraget.

Jeg kombinerer foredraget med øvelser for krop, sind og sjæl og tydeliggør enkelte pointer gennem eksempelvis par- eller gruppeøvelser, bevægelse og refleksionsspørgsmål. Mit ønske med foredraget er at bryde tabuet, inspirere dig til selv at møde din sorg gennem min personlige historie og formidle helt konkrete metoder til sorgarbejde. 

Jeg fortæller også kort om mine sorggrupper for voksne, der har mistet far eller mor alt for tidligt, og du er velkommen med eventuelle spørgsmål.

Foredraget er for dig, der selv har mistet, er pårørende til et menneske i sorg eller arbejder professionelt med sorgramte.

Du får:

  • En ærlig fortælling om at miste sin far og troen på livet

  • En inspirerende fortælling om at finde tilbage til livet og tilliden

  • Redskaber til at rumme og leve med din egen sorg

  • Mulighed for at dele din historie med andre, der har oplevet at miste

  • Øvelser til at berolige nervesystemet, som stadig kan være i alarmberedskab efter mange år i sorg

  • Redskaber til at åbne for samtaler om sorg og savn med dine nærmeste

  • Infomation om sorggrupper for voksne, der har mistet tidligt i livet

  • Økologisk te og snacks

PRAKTISK:

Tid: tirsdag den 15. januar kl. 19-21
Sted: Baggårds Ro, Dag Hammarskjolds Alle 42A, 2100 København Ø
Pris: 150 kr. til MobilePay 21185 eller via “køb billet”

View Event →