Back to All Events

Naturens kraftfulde cyklus - sommersolhverv

Gennem årtusinde har mennesket levet i harmoni med naturen og naturligt fulgt årstidernes skiften - også energetisk og følelsesmæssigt. Men i det moderne samfund er meget af den visdom, som tidligere blev givet videre fra generation til generation, gået tabt, og vi er ikke længere bevidste om, hvordan vi ved at overgive os til naturens kraftfulde cyklus kan øge vores fysiske og følelsesmæssige velvære.

Måske ved du allerede, at kvinder engang blødte i synkronitet med månen, og at den cykliske kraft var epicentret for vores forkvinders måde at anskue livet på. I dag skammer mange af os over det månedlige blod i stedet for at dyrke den visdom, der er forbundet med det. Alligevel minder det os om, at naturen bor i os. Og ligesom månens cyklus er repræsenteret i os, så er årstiderne det også. Ifølge traditionel kinesiske medicin er hver årstid nemlig forbundet med bestemte følelser og organer, og ved at vende vores opmærksom mod dem, kan vi heale os selv og øge vores velvære og sundhed.

Sommeren er en tid fyldt med glæde og udadvendte aktiviteter. Vi bader os i lys, høster naturens frugter og andre lækre gaver og nyder at være en del af det fællesskab, der pludselig fylder gader og stræder. Men med alt glæden følger for mange af os også uroen over at stå i sit eget lys, modtage frugterne af ens eget arbejde og føle sig hjemme i fællesskabet - for hvad nu hvis vi ikke er gode nok, eller fællesskabet forsvinder igen?

På denne workshop arbejder vi med evnen til at modtage, føle sig værdig og være lykkelig uden at bekymre sig om, hvornår det slutter. Ifølge traditionel kinesisk medicin er sommer netop forbundet med både glæde og uro og har forbindelse til vores hjerte. Gennem meditativ yoga og intuitiv dans vil du derfor arbejde med at åbne dit hjerte og frigøre dine led og kropslige blokeringer, så følelsen af ubetinget kærlighed og tillid til livet igen kan strømme frit. Du vil også få enkelte mental øvelser fra kognitiv og narrativ terapi, som støtter dig i at skabe balance mellem sommerens boblende glæde og urolige bekymring, så du kan stå stærkt i dit lys.  

Workshoppen er den første af en række på fire workshop, hvor bliver du støttet i at vende tilbage til harmonien med naturen og arbejde med de følelser og organer, som er forbundet med hver årstid. Vi mødes tæt på solhverv og jævndøgn for at optimere effekten af arbejdet. Alle workshops er en kombination af meditativ yoga, frigørende dans, sanseoplevelser, healing og mentale øvelser og redskaber, som forener processen i krop, sind og sjæl.

Du kan vælge at deltage på en, flere eller alle workshops, som det passer dig. Ved køb af alle workshops samtidig er prisen kun 800 kr. (normalpris 1.400 kr.)

PRAKTISK:

Tid: Torsdag den 21. juni kl. 19-21
Sted: SALIG, Masnedøgade 20, 2. sal, København Ø
Pris: 350 - early bird indtil 14. juni 250 kr.