Back to All Events

Healingsaften: Rødder I

To timers frirum helliget historiefortælling, guidede meditationer, sanseoplevelser, intuitiv bevægelse og personlige ritualer. Her har du mulighed for at møde gamle psykiske sår med accept og kærlighed.

Essen er at samles og dele livshistorier og visdom. Det er når vi fortæller vores historie - om sorg, om lykke, om smerte, om kildende mavefornemmelser, om frygt, om mod, om fødsel, om død - at vi opdager vores inderste længsler og det, der begrænser os i at nå derhen. Derfor har kvinde i årtusinder samles omkring bålet og fortalt hinanden historier, hjulpet hinanden med at heale og finde frem til individuel og kollektiv visdom om hvordan.

At tænde bål har ikke sammen bydende nødvendighed på grund af isolering og kunstig varme. Problemet er bare, at vi mennesker ikke er skabt til isolering og inderst inde ikke kan mærke den kunstige varme. Vi har brug for at samles, dele og hele. Brug for tid til at reflektere. Brug for plads til at bevæge os intuitivt uden at det handler om at komme fra A til B, men mere ind til kernen. Brug for at sanse, meditere og eksistere. Med eller uden bål. Og det er netop på den baggrund, at healingsaftnerne er skabt.

Hver måned vil vi tage udgangspunkt i forskellige temaer, men indholdet kommer hver aften til at afspejle det behov, de enkelte deltager møder med, da vi er en lille gruppe, og alle har plads til at dele det, der fylder lige nu. Selvom temaet er det samme to aftner, vil indholdet være forskelligt.

  • August: Rødder // Healing af gammel sorg

  • September: Ebbe og flod // Evnen til at rumme alle vores følelser

  • Oktober: Flammehav // Skaberkraft og indre ro

  • November: Vindens hvisken // Intuition og klarsyn

  • December: Universets ekko // De universelle love for succes

Som deltager i healingsaftnerne er det muligt at tilkøbe 1:1 sessioner med Ditte til favorabel pris. Dette aftales med Ditte.

PRAKTISK:

Tid: Tirsdag i ulige uger kl. 19-21
Sted: SALIG, Masnedøgade 20, 2. sal, København Ø
Pris: 150 kr. for en aften eller 8 aftner for 1.000 kr.

Later Event: August 28
Healingsaften: Rødder II