Ditte Clemen
Cart 0
Ditte Clemen
Holistisk sorgarbejde, intuitiv coaching og bevægelse
 
 
 
 
 
 
_E4A0506.jpg
 

intuitiv coaching

I et personligt coaching forløb støtter jeg dig i at møde dig selv med kærlighed og accept og i det nærvær skabe de forandringer, du ønsker. Jeg guider dig til at være opdagelsesrejsende i dit eget liv og identificere dine inderste drømme og længsler. Sammen skaber vi et værdibaseret kompas, som støtter dig på rejsen til at bryde med begrænsende overbevisninger og mønstre.

Mit teoretiske fundament er kognitiv coaching, skyggearbejde, principper fra NLP-terapi, typeværktøjet Enneagrammet, narrativ og systemisk teori kombineret med konkrete redskaber og øvelser inden for kommunikation, kropsbevidsthed og personligt lederskab. Men jeg bruger i høj grad også min intuition til at tale ind i dit kropssprog, din energi og din bevidsthed, så jeg er i kontakt med hele dig. Nogle gange inddrager jeg også bevægelse og energiarbejde i sessionerne.

Er du nysgerrig kan du booke mig til et gratis 30 minutters intromøde, hvor vi begge kan mærke ind i, om dine ønsker og min intuitive coaching er et match. Derefter anbefaler jeg forløb på minimum 3 sessioner, så du har tid og rum til at opdage, heale og gå nye skridt. Ofte går der 3-4 uger mellem hver session, men det afhænger også af dit personlig behov, og hvor du er i dit liv lige nu. Sessionerne foregår som udgangspunkt i mit samtalerum hos SALIG på Østerbro, men kan også foregå over Skype eller som walk and talk i en københavnsk park, skov eller vandkant. 

Priser:

3 sessioner á 60-75 min: 2.400 kr. 

5 sessioner á 60-75 min: 3.800 kr.

10 sessioner á 60-75 min: 7.000 kr. 

 

1:1 sessioner kan eventuelt kombineres med bevægelsesklasser, hvor din krop kan implementere dit sinds nye indsigter. Du kan også kombinere sessionerne med workshops og forløb, hvor du får mulighed for at udfolde nye sider af dig selv i samspil med andre. Min erfaring er, at personlig udvikling skal smelte sammen med virkeligheden uden for dit og mit samtalerum - og det gør det, når vi bevæger os eller er sammen med andre. Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du cirka en gang om måneden besked om nye forløb, workshops og tilbud på eksempelvis 1:1 sessioner. 

 
 
 

Temaer for dine sessioner kan være:

 • At finde dine sande værdier og essens
 • At  heale din sorg
 • At opnå mere nærvær, selvkærlighed og glæde i dit liv og relationer
 • At ære og nære den feminitet og sensualitet
 • At bryde med destruktive mønstre og vaner
 • At træne dit personlige lederskab
 • At slippe kontrollen
 • At lege mere med dit indre barn
 • At opdage dit livsformål og din vision
 • At blive bedre til at lytte til din indre stemme
 • At styrke din kommunikation 
 

workshops & forløb