Intuitiv coaching

- find hjem i dit livsformål og opnå større livskvalitet

Coaching er et kraftfuldt værktøj til at skabe klarhed over dine inderste ønsker og de mønstre, der forhindrer dig i at realisere dem. Som intuitiv coach støtter jeg dig i at møde dig selv med kærlighed og accept og i det nærvær skabe de forandringer, du ønsker. Jeg guider dig til at være opdagelsesrejsende i dit eget liv, så du kan forløse gamle blokeringer og finde hjem i dit livsformål. Sammen skaber vi et værdibaseret kompas, som støtter dig i at navigere indefra og leve et liv med større livsglæde.

Jeg tror på, at du kan lære af det svære i livet. Det er ofte i de mørkeste stunder, vi ser lyset klarest og begynder bevægelsen frem mod et liv, der er mere meningsfyldt. Men det kræver selvindsigt, nærvær og mod at skabe de forandringer, du ønsker, og derfor kan det være trygt og kraftfuldt at have en coach ved din side for en tid.

Betror du mig den opgave, vil du få en intuitiv coach, livsvejleder eller terapeut (du kan kalde mig mange ting), der mestrer balancen mellem at vise omsorg og udfordre. Mit teoretiske fundament er kognitiv terapi, narrativ psykologi, skyggearbejde, NLP og typeværktøjet Enneagrammet, kombineret med konkrete redskaber og øvelser fra mindfulness, healing, traumeforløsende bevægelse og energiarbejde. Jeg bruger i høj grad også min intuition til at tale ind i dit kropssprog, din energi og din bevidsthed, så jeg er i kontakt med hele dig - det er derfor, jeg kalder formen for intuitiv coaching.

Er du nysgerrig, er du altid velkommen til at kontakte mig med spørgsmål på mail eller aftale en kort telefonisk samtale, hvor vi begge kan mærke ind i, om dine ønsker og min intuitive coaching er et match. Derefter anbefaler jeg forløb på minimum 3 sessioner, så du har tid og rum til at opdage, heale og gå nye skridt. Ofte går der 3-4 uger mellem hver session, men det afhænger også af dit personlig behov, og hvor du er i dit liv lige nu. Sessionerne foregår som udgangspunkt i mit samtalerum i København K i gåafstand fra Nørreport og udvalgte dage hver måned i Århus. 

 
 
 

Livsvejledning - priser:

1 session á 50 min: 850 kr.

3 sessioner á 50 min: 2.250 kr. 

5 sessioner á 50 min: 3.500 kr.

Betales med MobilePay eller kontant
efter (første) session.

 
 

Temaer for dine sessioner kan være:

 • At finde dine sande værdier og essens

 • At opleve større mening i din hverdag

 • At finde hjem i dig selv

 • At opnå mere nærvær, selvkærlighed og glæde i dit liv og relationer

 • At ære og nære den feminitet og sensualitet

 • At bryde med destruktive mønstre og vaner

 • At træne dit personlige lederskab

 • At slippe kontrollen

 • At (gen)finde livsglæden

 • At opdage dit livsformål og din vision

 • At blive bedre til at lytte til din indre stemme

 • At styrke din kommunikation

 

 
Coaching, hjemmeside og kommunikationstræning i en samlet pakke

Kombinér intutiv coaching med healing

Kom helt ned i tempo og skab ro i det parasympatiske nervesystem med healing, der skaber balance mellem krop, sind og sjæl. Healing arbejder samtidig på dit energetiske niveau og løsner stagneret energi, så du vil opleve større flow i dit system. Jeg tilbyder to former for healing, Reiki Healing og Chakrabalancering. De kan enten stå alene eller kombineres med intuitiv coaching.

 

 

Blogindlæg med inspiration til livet