Intuitiv coaching

- find hjem i dit livsformål og opnå større livskvalitet

I et personligt coaching forløb støtter jeg dig i at møde dig selv med kærlighed og accept og i det nærvær skabe de forandringer, du ønsker. Jeg guider dig til at være opdagelsesrejsende i dit eget liv og identificere dine inderste drømme og længsler, så du kan finde hjem i dit livsformål og opnå større livsglæde. Sammen skaber vi et værdibaseret kompas, som støtter dig på rejsen til at bryde med begrænsende overbevisninger og mønstre.

Mit teoretiske fundament er kognitiv coaching, skyggearbejde, principper fra NLP-terapi, typeværktøjet Enneagrammet, narrativ og systemisk teori kombineret med konkrete redskaber og øvelser inden for kommunikation, kropsbevidsthed og personligt lederskab. Men jeg bruger i høj grad også min intuition til at tale ind i dit kropssprog, din energi og din bevidsthed, så jeg er i kontakt med hele dig. Nogle gange inddrager jeg også bevægelse og energiarbejde i sessionerne, men du er selv med til at sætte rammerne for dit specifikke forløb, første gang vi mødes.

Er du nysgerrig, er du altid velkommen til at kontakte mig med spørgsmål eller booke et gratis 30 minutters intromøde, hvor vi begge kan mærke ind i, om dine ønsker og min intuitive coaching er et match. Derefter anbefaler jeg forløb på minimum 3 sessioner, så du har tid og rum til at opdage, heale og gå nye skridt. Ofte går der 3-4 uger mellem hver session, men det afhænger også af dit personlig behov, og hvor du er i dit liv lige nu. Sessionerne foregår som udgangspunkt i mit samtalerum hos SALIG på Østerbro og udvalgte dage hver måned i Århus. 

De individuelle coachingsessioner kan eventuelt kombineres med bevægelsesklasser, hvor din krop kan implementere dit sinds nye indsigter. Du kan også kombinere sessionerne med workshops og forløb, hvor du får mulighed for at udfolde nye sider af dig selv i samspil med andre. Min erfaring er, at personlig udvikling skal smelte sammen med virkeligheden uden for dit og mit samtalerum - og det gør det, når vi bevæger os eller er sammen med andre.

 
 
 

Intuitiv coaching - priser:

1 session á 60 min: 850 kr.

3 sessioner á 60 min: 2.400 kr. 

5 sessioner á 60 min: 3.800 kr.

Betales med MobilePay eller
kontant efter (første) session

 
 

Temaer for dine sessioner kan være:

 • At finde dine sande værdier og essens

 • At finde hjem i dig selv

 • At opnå mere nærvær, selvkærlighed og glæde i dit liv og relationer

 • At ære og nære den feminitet og sensualitet

 • At bryde med destruktive mønstre og vaner

 • At træne dit personlige lederskab

 • At slippe kontrollen

 • At (gen)finde livsglæden

 • At opdage dit livsformål og din vision

 • At blive bedre til at lytte til din indre stemme

 • At styrke din kommunikation

 

 
Skab indro ro med reiki healing i København
 

Kombiner intuitiv coaching med healing og skab indre ro

Kom helt ned i tempo og skab ro i det parasympatiske nervesystem med healing, der skaber balance mellem krop, sind og sjæl. Healing arbejder samtidig på dit energetiske niveau og løsner stagneret energi, så du vil opleve større flow i dit system. Jeg tilbyder to former for healing, Reiki Healing og Chakrabalancering. De kan enten stå alene eller kombineres med intuitiv coaching.