Livsvejledning &
intuitiv coaching

- find hjem i dit livsformål og opnå større livskvalitet

Som livsvejleder støtter jeg dig i at møde dig selv med kærlighed og accept og i det nærvær skabe de forandringer, du ønsker. Jeg guider dig til at være opdagelsesrejsende i dit eget liv og identificere dine inderste drømme og længsler, så du kan finde hjem i dit livsformål og opnå større livsglæde. Sammen skaber vi et værdibaseret kompas, som støtter dig til at forløse de blokeringer, der holder dig tilbage i at leve livet fuldt og helt.

Jeg tror på, at du kan lære af det svære i livet. Det er ofte i de mørkeste stunder, vi ser lyset klarest og begynder bevægelsen frem mod et liv, der er mere meningsfyldt. Men det kræver selvindsigt, nærvær og mod at skabe de forandringer, du ønsker, og derfor kan det være trygt og kraftfuldt at have en livsvejleder ved din side for en tid.

Betror du mig den opgave, vil du få en intuitiv coach, livsvejleder eller mentor (du kan kalde mig mange ting), der mestrer balancen mellem at vise omsorg og udfordre. Mit teoretiske fundament er intuitiv coaching, kognitiv terapi, narrativ psykologi, skyggearbejde, NLP og typeværktøjet Enneagrammet, kombineret med konkrete redskaber og øvelser fra mindfulness, healing, traumeforløsende bevægelse og energiarbejde. Men jeg bruger i høj grad også min intuition til at tale ind i dit kropssprog, din energi og din bevidsthed, så jeg er i kontakt med hele dig. Nogle gange inddrager jeg også bevægelse og energiarbejde i sessionerne, men du er selv med til at sætte rammerne for dit specifikke forløb, første gang vi mødes.

Er du nysgerrig, er du altid velkommen til at kontakte mig med spørgsmål på mail eller aftale en kort telefonisk samtale, hvor vi begge kan mærke ind i, om dine ønsker og min intuitive coaching er et match. Derefter anbefaler jeg forløb på minimum 3 sessioner, så du har tid og rum til at opdage, heale og gå nye skridt. Ofte går der 3-4 uger mellem hver session, men det afhænger også af dit personlig behov, og hvor du er i dit liv lige nu. Sessionerne foregår som udgangspunkt i mit samtalerum i København K i gåafstand fra Nørreport og udvalgte dage hver måned i Århus. 

 
 

Livsvejledning - priser:

1 session á 50 min: 750 kr.

3 sessioner á 50 min: 2.200 kr. 

5 sessioner á 50 min: 3.500 kr.

Betales med MobilePay eller kontant efter (første) session. Ved aflysningen inden for 48 timer betales gebyr på 150 kr.

 

Temaer for dine sessioner kan være:

 • At finde dine sande værdier og essens

 • At finde mening med livet og hjem i dig selv

 • At opnå mere nærvær, selvkærlighed og glæde i dit liv og relationer

 • At ære og nære den feminitet og sensualitet

 • At bryde med destruktive mønstre og vaner

 • At træne dit personlige lederskab

 • At slippe kontrollen

 • At (gen)finde livsglæden

 • At opdage dit livsformål og din vision

 • At blive bedre til at lytte til din indre stemme

 • At styrke din kommunikation

 

Kombinér livsvejledning med healing

Kom helt ned i tempo og skab ro i det parasympatiske nervesystem med healing, der skaber balance mellem krop, sind og sjæl. Healing arbejder samtidig på dit energetiske niveau og løsner stagneret energi, så du vil opleve større flow i dit system. Jeg tilbyder to former for healing, Reiki Healing og Chakrabalancering. De kan enten stå alene eller kombineres med livsvejledning.


 
Hvad er coaching i naturen
 

Coaching i naturen

Lad den ydre natur guide dig tættere på din indre natur og kombiner den coachende samtale med en gåtur i naturskønne omgivelser. Som samtalerum bidrager naturen ikke bare med frisk luft og frihed, men støtter dig i at komme tættere på din indre natur, din sande essens. Den inviterer til at sætte farten ned og tillader, at du fordyber dig og mærker dig selv. Derfor er naturen magisk i kombination med coaching og kan støtte dig, uanset hvilken rejse du er på netop nu.


 

Coaching for selvstændige

Find dit unikke talent og bliv set i junglen af tilbud. Måske ved du allerede, hvad dit unikke talent er og lever af det, måske drømmer du om at gøre netop det. I et coachingforløb for dig som selvstændig støtter jeg dig i at blive skarp på dit produkt og kommunikere det klart ud på skrift og i tale. Sammen skaber vi den vision, du kan navigere efter og eventuelt også en hjemmeside, der matcher lige præcis den og dig.

 
Coaching, hjemmeside og kommunikationstræning i en samlet pakke

 

Blogindlæg om coaching og selvudvikling