Coaching i Naturen

- lad den ydre natur guide dig tættere på din indre natur

Gennem årtusinder har vi mennesker levet i harmoni med naturen og naturligt fulgt årstidernes skiften - også energetisk og følelsesmæssigt. Men i det moderne samfund er meget af den visdom, som tidligere blev givet videre fra generation til generation, gået tabt, og vi er ikke længere hverken så afhængige eller bevidste om, hvordan vi ved at overgive os til naturen kan øge vores fysiske og følelsesmæssige velvære. Men naturen er magisk og som samtalerum bidrager naturen ikke bare med frisk luft og frihed, men støtter dig i at komme tættere på din indre natur, din sande essens. Naturen er et vidundermiddel mod stress, sorg og traumer og kan også bringe dig i kontakt med din indre vildskab. Naturen kræver nemlig ikke noget af dig, den dømmer ikke, den holder dig ikke fast. Naturen viser dig, at alt er muligt, at alt er cyklisk, at du er den og den er dig. Den inviterer til at sætte farten ned og tillader, at du fordyber dig og mærker dig selv. Derfor er naturen magisk i kombination med coaching og kan støtte dig, uanset hvilken rejse du er på netop nu.

Coaching i naturen støtter jeg dig i at møde dig selv med kærlighed og accept, aktivere dine dybeste følelser og tanker gennem sansninger af dine omgivelser og i det nærvær skabe de forandringer, du ønsker skabe de forandringer, du ønsker. Sammen lader vi den ydre natur spejle din indre natur og går på opdagelse i dine inderste drømme og længsler. Mit teoretiske fundament for at støtte dig i den proces er intuitiv coaching, naturterapi, kognitiv terapi og narrativ psykologi kombineret med konkrete redskaber og øvelser fra mindfulness, healing og energiarbejde. Men jeg bruger i høj grad også min intuition til at tale ind i dit kropssprog, din energi og din bevidsthed, så jeg er i kontakt med hele dig. Det kropslige aspekt i at bevæge os, mens vi taler, giver adgang til erkendelser, der rækker du over tanke og tale og støtter dig i at bryde begrænsende overbevisninger og mønstre.

Er du nysgerrig på at høre mere om coaching i naturen, er du altid velkommen til at kontakte mig med spørgsmål på mail eller aftale en kort telefonisk samtale. Derefter anbefaler jeg forløb på minimum 3 sessioner, så du har tid og rum til at opdage, heale og gå nye skridt. Ofte går der 4-5 uger mellem hver session, men det afhænger også af dit personlig behov, og hvor du er i dit liv lige nu.

Som udgangspunkt mødes vi i naturen på parker, haver og fælleder i København, Charlottenlund Skov eller Dyrehaven i Nordsjælland og Marselisborgskoven i Århus. Vi veksler mellem at gå i stilhed og samtale og bruger sommetider naturen og dens symbolik til forskellige øvelser, der understøtter din proces. Du sætter selv tempoet og er med til at afgøre, hvor langt vi skal gå, så alle kan være med - husk blot godt fodtøj og tøj, der passer til vejret.

 
 
 

Coaching i naturen - priser

1 session á 50 min: 750 kr.

3 sessioner á 50 min: 2.200 kr. 

5 sessioner á 50 min: 3.500 kr.


Betales med MobilePay eller
kontant efter (første) session

 

Temaer for dine sessioner kan være:

  • At finde ind til din sande natur

  • At opnå mere nærvær, indre ro og tillid

  • At finde modet til at gå nye veje

  • At forebygge eller mindske stress

  • At genfinde din naturlige skaberkraft

  • At give mere slip på kontrollen

  • At få mere nydelse ind i din dagligdag

  • At dyrke din sanselighed

  • At skabe tættere kontakt til dig selv


 
Coaching inde i vamren - kombineret med healing
 

Coaching inde i varmen - og kombineret med healing

I et personligt coaching forløb støtter jeg dig i at møde dig selv med kærlighed og accept og finde hjem i dit livsformål. Kombineret med healing kan det give dig større livskvalitet, glæde og nærvær i hverdagen, og du kan opleve at nå dine mål legende let. Ved at arbejde med både sind, krop og sjæl får vi nemlig løsnet op for mentale blokkeringer og stagneret energi, så du kan komme tilbage til dit naturlige flow.


 

Blogindlæg om naturens magi