Startpakke for selvstændige

- find dit unikke talent og bliv set i junglen af tilbud

Jeg tror på, at du har et unikt talent. Noget helt særligt, som kun du kan. Din personlige gave til verden. Måske ved du allerede, hvad det er og lever af det, måske drømmer du om at gøre netop det. I et coachingforløb for dig som selvstændig støtter jeg dig i at blive skarp på dit unikke talent og kommunikere det klart ud på skrift og i tale. Sammen skaber vi den vision, du kan navigere efter og eventuelt også en hjemmeside, der matcher lige præcis den og dig.

Mit teoretiske fundament for vores coachende samtaler er kognitiv coaching, skyggearbejde, principper fra NLP-terapi, typeværktøjet Enneagrammet, narrativ og systemisk teori kombineret med konkrete redskaber og øvelser inden for kommunikation, kropsbevidsthed og personligt lederskab. Når jeg laver hjemmesider bruger jeg i høj grad disse redskaber og indsigter fra vores samtaler kombineret med min baggrund som flermediel journalist og tekstforfatter, så du får en personlig hjemmeside med gennemarbejdet tekst. Som en del af forløbet lærer du selv at opdatere hjemmesiden med nye events, blogindlæg og andet. Jeg arbejder i Squarespace, som er super brugervenligt og matcher de fleste af dine behov uanset om du er coach, psykoterapeut, kropsbehandler, massør, yogalærer, spirituel rådgiver eller noget syvende. Vil du supplere din online markedsføring med salg på messer eller gennem foredrag og ønsker at blive endnu skarpere på at sælge dit budskab mundtligt, tilbyder jeg også kommunikationstræning.

Et coachingforløb for selvstændige begynder altid med et intromøde, hvor vi afklarer dine behov, og sammen finder ud af, hvor fokus skal være i det videre forløb. Din pris fastsættes på baggrund af intromødet. Sessionerne foregår som udgangspunkt hos dig, uanset om din arbejdsplads er i dit hjem, i et behandlerfællesskab eller noget tredje.

Referencer:

Er du nysgerrig på mit arbejde som tekstforfatter og med hjemmesider og sociale medier, kan du snuse lidt rundt i det, jeg tidligere har lavet. Jeg er bl.a. tilknyttet yoga- og behandlerfællesskabet SALIG og laver tekster til deres hjemmesider og sociale medier. Jeg er fast freelance for magasinet LIME og har tidligere været journalist på Berlingske. Derudover har jeg i mange år arbejdet som social entreprenør og trænet unge i at komme ud med deres budskaber i politiske fora, bl.a. hos konsulentvirksomheden SPUK. Og så har jeg selvfølgelig selv skabt hjemmesiden her (eksempel på større hjemmeside) og hjulpet bayu med at sætte hendes hjemmeside op (eksempel på mindre hjemmeside). Billederne er taget af Isabell N Wedin.

 
 
 

Coaching for selvstændige -
priseksempler:

Intromøde á 60 min: 350 kr.

Pakke med 3 sessioner á 60 min
og mindre hjemmeside: 15.000 kr. 

Pakke 3 sessioner á 60 min, større hjemmeside
og kommunikationstræning: 30.000 kr.

Betales med MobilePay eller
kontant efter (første) session

 

Et coachingforløb for selvstændige
kan indeholde:

 • Coachingsessioner, der støtter dig i at blive
  skarp på dit unikke produkt

 • Opsætning af hjemmeside og/eller
  SEO optimering

 • Tekster til din hjemmeside og
  øvrige platforme

 • Forretningsudvikling og sparring

 • Kommunikationstræning


 
Læs mere om intuitiv coaching
 

Coaching er også for dig, der ikke er selvstændig

I et personligt coaching forløb støtter jeg dig i at møde dig selv med kærlighed og accept og finde hjem i dit livsformål. Kombineret med healing kan det give dig større livskvalitet, glæde og nærvær i hverdagen, og du kan opleve at nå dine mål legende let. Ved at arbejde med både sind, krop og sjæl får vi nemlig løsnet op for mentale blokkeringer og stagneret energi, så du kan komme tilbage til dit naturlige flow.


 

Blogindlæg om livet som selvstændig og iværksætteri