Når krop og sind arbejder sammen for forandring

Når krop og sind arbejder sammen for forandring

Jeg har længe ledt efter en metode til at forene min samtaleterapi mere med al min viden fra yoga. Og nu har jeg fundet den. Tankefeltterapi kombinerer vestens psykologi med østens viden om kroppens energibaner ~ og det er ret effektivt! Der er utallige historier om mennesker, der har transformeret dybe traumer på ganske kort tid med tankefeltterapi, og jeg både oplevede og så selv, hvor kraftfuld en metode det er, da jeg var på kursus i weekenden.


Helt konkret foregår tankefeltterapi ved, at terapeuten banker forskellige steder på kroppen for at stimulerer de meridianbaner, som vi også arbejder med i yoga og akupunktur. Samtidig fokuserer den, der bliver behandlet, på det psykiske eller fysiske ubehag, som hun ønsker at forløse. Med andre ord bliver krop og sind forenet, og de resultater, terapien skaber, bliver mere bæredygtige. Det lyder måske både kompliceret og lidt hokus-pokus-agtigt, men det føles helt naturligt. Og så kan man også bruge metoden til at behandle sig selv!


Jeg har siden weekenden banket løs på både mig selv og dem i min nærhed, der nysgerrigt har spurgt ind ~ og selv mennesker, der umiddelbart har modstand på metoden, har mærket en positiv forandring. For mig giver det virkelig god mening, fordi vi ikke bare kan tænke os til forandring, men også må mærke skiftet på celleplan. Derfor dykker jeg dybere ned i teknikken og lige så stille at snige lidt tankefeltterapi ind i mine 1:1 sessioner. Hvis du er blevet nysgerrig, så book tid her - lige nu er der tilbud på 3 sessioner for 2.019 kr. blot den første session afholdes i april.

Ditte ClemenComment