Hvad navigerer du efter?

Foto: Tim Graf

Foto: Tim Graf

I rigtig mange år troede jeg, at livet var en lang kamp. Jeg følte, at jeg skulle kæmpe for at være en god nok veninde, kæmpe for at min mening blev hørt, kæmpe for plads til at være mig. Ofte blev der så meget plads efter kampene, at jeg følte mig ensom. Jeg længtes efter fred, tillid og kærlighed – og troede også, at jeg skulle kæmpe for det. Men så begyndte jeg at arbejde med mine værdier.

Mod, selvstændighed og målrettethed er værdier, jeg har lært at stræbe efter. Energien i dem var ubevidst blevet kamp. Men jeg ville ikke kampen. Den energi gav mig ikke det, jeg intuitivt længtes efter, og heldigvis blev jeg støttet i at finde nogle værdier, der tjente mig bedre. Nøjagtig ligesom jeg ønsker at støtte dig i at finde de værdier, der tjener dig bedst på Nytårsworkshoppen 30. december.

De seneste år har jeg selv øvet mig i at navigere ud fra tillid, nærvær og selvkærlighed. Det lykkes ikke altid, men livet er ikke længere en kamp. Det er også fuld af kærlighed, små nydelsesfulde stunder og kærlige relationer, der rummer hele mig og ikke kun den, jeg troede, jeg skulle kæmpe for at være. Mod har også fået lov at blive som en del af mit værdikompas (i en knap så kamplysten form), fordi det kræver mod at insistere på at kigge indad, lytte til sin intuition og følge den.

Jeg håber, at du har modet - og måske også lysten til at bruge nogle af årets sidste timer på at finde dit værdikompas frem. Uanset om det bare skal finpudses, eller du har brug for et helt nyt.  Udover værdiafklaring skal vi også danse, mærke vores intuition og sætte intentionen for det nye år med en lille ceremoni.

Jeg vil elske at have lige præcis dig med – ja, dig.  Du kan allerede nu booke din plads her. Der er early bird indtil 1. december. 

SelvudviklingDitte Clemen