Skab dit eget space

selvkærlighed.JPG

Ligger i min i dobbelte prinsesseseng og kigger ud på alt det grønne. En gang ville jeg have følt mig ensom og lille i den store seng. Denne gang har jeg selv valgt det.

Jeg skulle have boet sammen med en anden skøn Living Yolates elev, men efter de første nætter mærkede jeg tydeligt, at jeg har brug for mit eget space. Brug for at prioritere alenetid under en intens måned med teacher training. Brug for ro. Brug for at fylde. Brug for at blive i mig uden forstyrrelser - og ja, for mig er ord, samtaler, andres lyde, ting og vaner nogle gange forstyrrende.

Udover selve træningen har det været den bedste investering for mig indtil videre at få mit eget værelse, mit eget space. Og så gør det ikke noget, at ensomheden en gang i mellem kommer krybende som en nær gammel ven. Jeg er ved at lære, at jeg ikke er mine følelser. De kommer og går. Og i mit eget selskab mærker jeg, hvad der er inde bag dem. Det er så vigtigt, at vi lytter til os selv og ære vores egne behov, i stedet for at søge anerkendelse fra andre ved at søge at opfylde de behov, vi TROR, de har. Eller vente på at en anden opfylder vores behov og længsler.

Det er det mod til at være sig selv, være nærværende over for sin indre stemme og mærke glæden ved det, som jeg ønsker at give dig på mit danseforløb, der starter den 25. april. Jeg glæder mig super meget til at dele min store glæde ved at danse og alt det nye fra en måneds Living Yolates teacher training med et drys af intuitiv coaching dig. Min intention er at forløbet kan blive DIT SPACE 10 onsdage kl. 20-21.30. Læs mere her. 

Ditte Clemen