Sådan gør du eksamen til en fest

sage.JPG

Varmer op til sidste uge med Living Yolates Teacher Training med et lille fredags-getaway i Ubud. Næste uge er eksamensuge. Allerede mandag skal de første undervise deres 30 minutters program. Jeg skal først op onsdag.

Vil som altid gerne bare have det overstået. Bliver nervøs, begynder at tvivle på mig selv, sammenligne mig. Selvom jeg aldrig er dumpet en eksamen. Selvom jeg faktisk synes, det er ret sjovt at vise, hvad jeg kan. Selvom jeg godt ved, at det er rejsen og ikke resultatet, jeg vil mindes og som vil betyde noget i fremtiden. Jeg er bare så vant til at lade mig rive med af præstationsræset.

MEN ikke mere. Har besluttet mig for - og skålet i hele to mocktails på - at denne weekend skal være eksamensforberedelse på den sjove og selvkærlige måde. Jeg ELSKER den her træningsform, og første gang jeg underviser i den skal være fuld af kærlighed. Ikke frygt.

Heldigvis har jeg efterhånden kufferten fuld af gode tips og tricks til at ryste nervøsitet og frygt af mig og stå stærkt i mig selv, selv når det virkelig betyder noget for mig at præstere. 6. maj deler jeg ud af dem hos SALIG, så du kan booste dig selv før eksamen. Læs mere her.