Reflektioner i måneskin

IMG_0622.JPG

Fordøjer en måneds intensiv Living Yolates Teacher Training under fuldmånen på smukke Gili Air. Fuldmåne er ifølge ældgamle traditioner en tid, hvor vi kan høste, hvad vi såede i nymånen. I gammel tid - dengang der hverken var elektricitet eller p-piller - fik kvinder ægløsning ved nymåne og menstruation ved fuldmåne. Menneske, natur og univers i total synkronisitet.

Vi begyndte vores træning under fuldmånen, jeg mærkede resultatet af at have forladt mit sikre job. Mulighederne. Meningen. Magien. Halvvejs på uddannelsen nærmede eksamen sig pludseligt og samtidig med mærkedage for bogprojektet. Jeg mærkede min intention med de frø, jeg har sået det seneste år og såede igen der under nymånen, så kraftigt, at det næsten blev for overvældende at tro på, de virkelig kan vokse.

Men under en næsten fuldmåne i går fik jeg mit Living Yolates certifikat. I dag har jeg fejret det med lækre juicer, fetaost (shit jeg har savnet ost i veganer-land) og gode mennesker. Successer fordøjes bedst sammen med god mad, strand og sol, er mottoet her.

Jeg glæder mig nu også til at integrere det hele hjemme i kolde Danmark. Jeg har fået så mere end et certifikat med herfra: En morgenpraksis, der ikke bare vækker min krop, mit hoved og mine sanser, men også hjælper mig ind i en ny dag med tillid, selvkærlighed og nærvær. En meget større kropsbevidsthed og forståelse for, hvordan krop og sind hænger sammen. Inspiration til at leve i større harmoni med mine værdier, med min skaberkraft og med naturen. Nogle gange ved man ikke, hvad der spirer af de frø, man sår. Fuldmånen er en god tid til at reflektere over det. Jeg opdager, at Living Yolates ikke bare er en smuk kombination af yoga, pilates, dans, energiarbejde og mentale øvelser - det er også livsform, en måde at spise på, tænke på, så og høst på, være taknemmelig på.

Mine første Living Yolates-inspirerede hold, forløb og workshops begynder ved næste fuldmåne. Klik dig til mere info her - og husk at høste dine egne frugter her under Moder Månens smukke skær. Uanset om du såede bevidst eller ubevidst under sidste nymåne, så har du gjort en forskel i verden siden da, husk at fejre det og anerkend dig selv.

Ditte Clemen