Intentioner for 2019

Intentioner for 2019

Jeg håber, du har haft en smuk jul. For mig er det altid en kunst at skabe plads til både julemagi og julemelankoli, men i år lykkes det ret godt. Der har både været stunder med boblende glæde og stunder, hvor tårerne har fået frit løb. Nøjagtig som det har været året igennem. Her til højre ser du de ni billeder, som har fået flest hjerter på min Instagram. Jeg fandt frem, da jeg i går satte mig for at reflektere over 2018. Billederne symboliserer fint et 2018, der for mit vedkommende havde fokus på bogudgivelse, opstart som selvstændig terapeut, coach og yogalærer og familieliv i medgang og modgang. Det ene sæt hænder, jeg knuger, er min kærestes over en romantisk middag, det andet er min farmors på hendes dødsleje. 

I dagene her mellem jul og nytår gør jeg altid noget særligt ud af at sige pænt tak og farvel til året, der er gået, og sætte intentionerne for det, der kommer. Nedenfor deler jeg en lille guide til, hvordan jeg gør, hvis du har lyst til at gøre det samme. 

Når jeg tager afsked med et år og byder et nyt velkommen begynder jeg altid med at skabe nogle smukke omgivelser, som indbyder til at vende fokus indad. Tænder lys, bruger lidt aroma  (healingmist, palo santo eller salvie) og sætter mig i den bedste stol med en smuk notesbog og pen lige ved siden af mig. Så lukker jeg øjnene, tager et par dybe vejrtrækninger og tænker først tilbage på det foregangende år, så frem mod det, der venter. Mærker ind i stemninger og energier omkring begge år uden at analysere for meget. 

Når jeg har mediteret, tager jeg min notesbog frem og reflekterer med udgangspunkt i disse spørgsmål for at reflektere over året, der er gået:

  • Hvad var det sværeste i 2018?

  • Hvad var det smukkeste i 2018?

  • Hvilken livslæring fik jeg i 2018?

Inden jeg kigger frem mod det nye år med disse spørgsmål:

  • Hvad vil jeg lade blive i 2018 eller have mindre af i 2019?

  • Hvad vil jeg manifestere eller have mere af i 2019?

  • Hvilket mantra vil jeg have med mig i 2019?


Mit eget mantra for 2019 er helt simpelt KÆRLIGHED og blandt de lidt mere konkrete intentioner er at se færre tv-serier og læse flere bøger, at være en god mor for mig selv og mine hjerteprojekter (det vil sige: give mig og dem den omsorg og næring, som jeg og de har brug for) og prioritere at se mine veninder oftere og mere nærværende.

Del endelig dine intentioner i kommentarfeltet herunder. De er endnu mere kraftfulde, når vi tør at sige dem højt eller dele dem på skrift!