Frihed og fællesskab

cirkel.JPG

I denne smukke cirkel sad jeg for nogle timer siden for første gang. Sammen med 21 smukke mennesker, som jeg den næste måned skal bruge det meste af tiden sammen med. Her! Med udsigt over rismarker, lyden af gekkoer, duften af røgelse og følelsen af den frihed, der opstår, når vi bevæger os. Jeg føler mig så taknemmelig. 

Udenfor minder de smukke lotusblomster mig om, at de smukkeste blomster næres og vokser i mudder. Der har været mudder i mit liv. Sorg. Selvhad. Smerte over ikke at leve og glædes, som jeg ville Men jeg er klar til at folde mig ud nu. Ikke fordi mudderet forsvinder. Det vil altid være der, der vil komme mere til. Vi har brug for både vores lys og vores mørke. Jeg slutter fred med det, værdsætter det, næres og blomstrer. 

BevægelseDitte Clemen