Den magiske ubundethed

De syv spirituelle love for succes - ubundethed

Fiji-tid er en ting, selv de lokale gør grin med hernede. De har ure, hvor tallene står i uorden, eller viserne er stoppet på ‘tea time’. Planer er til for at blive lavet om i sidste øjeblik, og lige præcis den indstilling får mig til at tænke på en af Deepak Chopras syv spirituelle love for succes. Nemlig den om ubundethed. For mig handler den om at turde være i uvished - fri at både fortidens overbevisninger og fastlåste forventninger til fremtiden. Der i uvisheden er alt muligt, og jeg kan sætte mine ønsker fri uden at binde et særligt resultat i halen på dem, som jeg så begynder at halse efter for frem for at nyde processen. Livet.

Ubundetheden falder mig ikke helt naturlig, endnu. Men jeg øver mig, og det fungerer ganske udemærket her i hængekøjen under palmerne. Om et par dage rejser jeg hjem. Uden hængekøje. Men jeg vil nu alligevel øve mig i at hænge lidt mere ud med ubundetheden og leve i nuet frem for i drømmene.

NaturDitte ClemenComment