Indrømmet, andres mening tæller

Vis mig dine tårer sorg sorgterapi boganmeldelse healing

Bedømmelser // Helt ærligt, så tæller andres mening i min bog - og om min bog. Derfor boblede sommerferiehumøret lige lidt ekstra, da den her lektørudtalelse dumpede ind i mailboksen sammen med nyheden om, at 2. oplag af Vis mig dine tårer nu går i trykken.

En lektørudtalelse, spørger du måske? Jo, det er sådan en slags anmeldelse skrevet af bibliotekarer til bibliotekerne. Det er en vejledning som har til formål at understøtte kvaliteten af materialevalget i bibliotekerne. Og kvaliteten af Vis mig dine tårer er så god, at den anbefales “bredt indkøbt”. Mit ego har en fest.

Og nej, andres mening burde måske ikke tælle. Fordi alene det at skrive bogen har haft en værdi for mig. Fordi skriveprocessen har øget kvaliteten af de samtaler, jeg har om sorg. Fordi JEG mener, at det er en vigtig bog, som jeg gerne selv har ville læse for 15, 10 og 5 pr siden. Så hvorfor har jeg behov for positiv feedback?

Sådan er vi nok bare som mennesker - i hvert fald de-ikke-altid-hellige af os. Os, der kan tvivle på eget værd. Os, der har brug for at spejle os. Os, der ved, at vi aldrig har med andre mennesker at gøre uden at holde et stykke af deres liv i vores hånd.

Tak, fordi I har grebet det nedskrevne stykke af mig, som Vis mig dine tårer er, så fint i jeres hænder. Hvis det føles rigtigt for dig, så del endelig din læseoplevelse her, på min side på Facebook eller der, hvor du har købt dit eksemplar. Ikke kun for mit egos skyld, men også for at få budskabet om bogen ud til flere. For det ER en vigtig bog. Ikke kun for mig.