Sårbarhed er noget, vi giver til hinanden

IMG_2253.JPG

Kald det kærlighed, kald det forbindelse, kald det hvad du vil. I dag kalder jeg det samhørighed. Den der dybe følelse af at høre til, blive set og spejlet i ALT det, vi er. Både det perfekte og det uperfekte, det selvsikre og det sårbare. Vi længes alle sammen efter det, men glemmer nogle gange hvordan vi kommer derhen. Tror, at vi skal være perfekte og selvsikre. At det uperfekte og sårbare skræmmer andre væk. Så vi bedøver sårbarheden med overfladiske ritualer (læs: shopping, alkohol, endeløse tv-serier, etc) og føler os endnu mere alene, uværdige og disconnectede - både til os selv og andre.

Vil vi kærligheden, forbindelsen, samhørigheden, må vi gøre præcis det modsatte: have modet til at være uperfekt og sårbar. Dét er magnetisk. Dét skaber kærlighed, forbindelse, sammenhørighed. Den følelse af at høre til og være god nok er vi alle værdige til! Nogle af os har bare fået så mange psykiske sår på sjælen i vores opvækst, at vi ikke tror det. Tab, svigt og brud har umiddelbart bevist noget andet, fordi vi ikke har lært sårbarhedens healende kraft at kende. Det er heldigvis aldrig for sent.

Er du klar til at møde den nu? Klar til ikke længere at bedøve sårbarheden? Klar til at heale de gamle psykiske sår og finde kærligheden, forbindelsen og samhørigheden? Så kom med til healingsaften hos SALIG i morgen (tirsdag) kl. 19-21. Her samles vi om sårbar historiefortælling, om vores soulstories, deler smerter og glæder, heler, griner og græder. Jeg guider en meditation med udgangspunkt i aftenens tema, og vi bevæger os måske lidt. Der er økologisk te og snacks og smukke omgivelser.

Hele herligheden aka en healingsaften koster 150 kr. Vi mødes tirsdag i ulige uger, og hvis du vil med i morgen, skal du bare overføre 150 kr på Mobilpay til 21185. Skriv fornavn og dato i kommentarfeltet.

Jeg glæder mig til at møde dig, dele en sårbar og helende aften og mærke samhørigheden helt ind i hjertet. 

Ditte ClemenComment