At miste jordforbindelsen - og finde den igen

IMG_1647.JPG

Når jeg mister jordforbindelsen, mister jeg evnen til at mærke mig selv. Når jeg mister evnen til at mærke mig selv, bliver livet en kamp. Når livet bliver en kamp, går jeg i krig. Når jeg går i krig, skubber jeg andre væk. Når jeg skubber andre væk, bliver jeg ensom. Når jeg bliver ensom, kan jeg mærke mig selv.

Det er ikke rart at mærke mig selv, når jeg er ensom, har skubbet væk, været i krig, kæmpet med livet. Jeg vil bryde den destruktive cyklus. Det har jeg lovet mig selv mange gange før. Jeg lover det igen.

Når jeg husker at træde ud på græsset med bare tæer, mærker at Moder Jord bærer mig uanset hvad, så mærker jeg, at det er okay at være mig. Jeg behøver ikke kampen, behøver ikke gå i krig. Alt er okay.

Jeg må huske at gå mere i græsset med bare tæer. Ikke undskylde mig med, at der ikke er græs på tredje sal og vente på hus og have.

Livet er nu. Og krigen er slut - hvis du vil det. Jeg vil det! Jeg slår rødder her, øver mig på at holde jordforbindelsen og undskylder på forhånd for næste gang den smutter.

Ditte ClemenComment